best breakfast | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

best breakfast

(null)(null)(null)10015642_271549169688217_1745242335_n

God morgon! Startade denna fredag med ett kick ass-pass på gymmet med min pojkvän, så underbart att träna tillsammans!! Ibland, jag älskar ju att träna själv också hehe. Sen hälsade vi på vår nya lägenhet, wohooo! Längtar efter att inreda den och göra den till VÅR. Tyvärr kommer inte sängen förrän om 1-2 veckor, men som tur är så är den värd att vänta på!

Kom precis hem typ och gjorde denna boost-frukosten och nu är jag sådär härligt mätt. Det blev ägg med kaviar, overnight oat och chia pudding med mango (liknande recept HÄR), advokado knäcke och en vitamin well. Nu tänkte jag vara effektiv och börja köra över med grejer till lägenheten och börja pyssla lite :-) Så mysigt! 

// Good morning! Started the day with an kick ass workout with my baby, so fun training together somestimes! Just sometimes, I like to workout by myself aswell hehe. Then we went to OUR new apartment, cant wait for our bed to arrive so we can move in. Came home now and did this delicious breakfast. Best there is! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats