white jeans | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

white jeans

IMG_0653.JPGIMG_0648.JPGIMG_0652.JPGIMG_0650.JPGIMG_0649.JPGIMG_0647.JPGIMG_0651.JPG

Jeans, Zara // Shoes, Adidas Superstar (HERE) // Jacket, old (similar HERE) // Knit sweater, Zara 

Såhär såg jag ut igår när jag bara hade en chill dag med familjen, skön söndag! Men idag är det måndag! Har jag sagt jag älskar måndagar? Har tränat, städat, pluggat, haft möte, umgåtts med nära och kära och på toppen av det har jag ätit nyttigt hela dagen! Känner mig ganska nöjd faktiskt. 

Nu ska jag baka kladdkaka till familjen och pojkvännen, sen blir det filmtajm i soffan <3 

// My outfit yesterday when I just chilled with my family. But today its Monday, I love Mondays! Have done so many things today so Im really satisfied at the moment. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats