Andrea Clausen

Annons

lovely breakfast

IMG_0625.JPGIMG_0626.JPGIMG_0624.JPGIMG_0627.JPG

Efter ett svettigt morgonpass på gymmet var det underbart att ordna denna enkla med både goda och nyttiga frullen. Två stekta ägg, overnight oat med chia, detox te och en aloe vera dryck. Första gången jag testade overnight oats och jag kan säga såhär; jag kommer äta det till frukost imorgon igen! Jag som älskar havre så var det supergott och dessutom snabbt och enkelt gjort vilket alltid får en att gilla det extra mycket. 

Recept på min overnight oat: 
– 1,5 dl havregryn
– 1 dl oatly (havre dryck)
– 2 tsk chiafrö
– 2 tsk vaniljsocker (hade räckt med en)

Rör om och ställ in i kylen under natten. När den ska ätas rör om, och toppa med vad du vill. 

// After a sweaty morning workout it felt good to come home and eat this breakfast. Fried eggs, over night oats with chia, detox tea and an aloe vera. It was my first time trying over night oats and I liked it so much so i will eat it tomorrow again. 

My recipe for overnight oat: 
– 1,5 dl oats 
– 1 dl oatly (oat milk)
– 2 tsp chia seeds
– 2 tsp vanilla sugar 

Blend and let stand in the fridge during the night. Before eating it in the morning, blend and add some topping.

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats