with ma superstars | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

with ma superstars

IMG_0485.JPGIMG_0486.JPGIMG_0478.JPGIMG_0487.JPG

Crop top, Here // Trousers, Mango // Coat, Here // Shoes, Here

Tjabba! Slänger in en look från veckan som jag glömt lägga upp här, fick inviga mina nya sneakers – helt kär! Gillar dom mer och mer, fattar inte riktigt varför haha. Gillar även toppen, lite kallt för den nu dock, men den kommer bli grymt snygg i vår och sommar till midjehöga byxor som dom på bilden. Nu ska jag ner i stan på lite äranden, puss <3 

// Hi! An outfit from this week I forgot to show you here, had my new sneakers – in love! I like them more and more, dont really know why haha. And I like this top, a lil bit cold for it now though, but cant wait until spring and summer to wear it! Talk to you later <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats