sunnies in january | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

sunnies in january

IMG_0440.JPGIMG_0444.JPGIMG_0445.JPGIMG_0446.JPGIMG_0442.JPGIMG_0443.JPGIMG_0441.JPG

Jacket, HERE // Old sunnies // Leatherpants // Scarf, Acne // T-shirt, HERE // Sneakers, Isabel Marant 

Heeej! Blev inte att inviga mina nya superstars idag, men imorgon kanske! ;-) Fick bli Marant-dojjorna istället som verkligen en av dom skönaste jag äger just nu, ju mer jag använder dom desto mindre vill jag ens ta av dom haha riktigt sköna och formade efter mina fötter med andra ord. Denna rutiga t-shirten är dessutom något av det skönaste i min garderob, att en t-shirt för 10 dollar kan vara så skön och mysig är ju lite sjukt! 

Nu är jag och baby hemma, bakat kladdkaka till oss så ska jag gå igenom lite nya paket som kommit den senase veckan. 

// Hii! Didnt wear my new superstars today, but maybe tomorrow! ;-) Instead I had my Marant and they are the best shoes I own right now, my favorites! And this t-shirt is also an favorite of mine. 10 dollar, so cheap! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats