organic hair products | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

organic hair products

P1110468P1110469P1110471

Min frissa, Renie på Blixt&Harding nere i hamnen, skickade med mig detta kitet med schampoo, balsam och inpackning från Paul Mitchell. Har ännu bara hunnit testa det en gång så kan inte säga så mycket om det redan, men det bådar gott då jag älskar schmapoon som känns som balsam i håret. Sen skulle ju inte min frissa ge mig något som inte är det bästa ;-)! I Paris glömde jag schampoo&balsam, så jag köpte Kevin Murphy som dom har som huvudprodukter på Blixt&Harding, och det är bara helt underbart. 

Ni hittar produkter från Paul Mitchell HÄR till exempel! Och Kevin Murphy HÄR (rea!)

// Got this set of schampoo, conditioner and intesive treatment from my hairdresser due to the fact that she says its one of the best products (for me I guess). Only tried it once but I already like it.. And I love Kevin Murphys hairproducts so you should really try it. You find the products from Paul Mitchell HERE and Kevin Murphy HERE

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats