my workout music | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

my workout music

P1120542P1120541P1120530

Imorse innan jag drog till gymmet så slängde jag lite snabbt ihop en ny lista att träna till. Det är lite mixat med mina favoriter just nu, allt från negerdunk till intensiv house till lite one direction. Man kan faktiskt träna till allt! Ni får gärna dela med er av er favoritlåt just nu med en kommentar! 

Min nya lista hittar ni på spotify HÄR
Mina gamla offentliga listor hittar ni HÄR och HÄR om ni inte redan subscribat till dom! 

// New playlist on spotify! You can find it HERE. And if you want to listen to my old official playlists on spotify, you can find them HERE and HERE if you want to subscribe. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats