sheer cover | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

sheer cover

___kk___kk10015642_271549169688217_1745242335_n

Ni kommer väl ihåg att jag nämnde att jag skulle skaffa mig en mascara? Japp, det betyder ju att det kommer bli lite mer skönhet i bloggen också. Förhoppningsvis, haha. Sheer Cover ville hjälpa mig lite på traven så jag fick hem ett gulligt litet kit med produkter som är perfekt till mig som är lite (mycket) nybörjare. Vi har mineral foundation, bronzing minerals, concealer, brighterner och lite annat smått och gott! Ska bli kul att testa! 

// You remember that I told you I wanted to buy a mascara? Yeees, I will probably start to write a bit about beauty this year haha. Will be fun! Sheer Cover wanted to help me start with makeup so they sent me this package with concealer, bronzing minerals, mineral foundation and more. Looking forward to try it!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats