squats | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

squats

P9302282P9302296

God morgon! Dags att ta tag i träningen 100% igen, 1 träningspass på 7 dagar börjar kännas i huvudet nu så att börja kötta igen är vad jag behöver. Härligt att känna så! Träningen ska verkligen vara något som ger en positiv känsla, inte något annat. Har slått vad med Denkan att jag inte får lyfta vikter (armar och rygg) på 1 månad, men maxa på rumpa (börja med squats)… Haha! Jag älskar att köra med hantlar och har typ aldrig gjort squats med stång och vikter. Kul med lite omväxling, vill verkligen inte bli “stor” med manliga armar, vill va gullig och kvinnlig. Bara en fet röv, tack! 

// Good morning! Time to start with my training 100% again, feels so good to have a good routine with my workouts. Will stop lifting (arms and back) for 1 month, and start doing squats with weights instead. Will be fun! Try to be smaller on my upper body, and bigger ass haha! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats