yesterdays outfit | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

yesterdays outfit

P7300974P7300974P7301067P7300989P7300974P7301060P7301053

White, gray, black

Iklädd mina favoritfärger.. Det är så grymt snyggt att bara strosa runt i basfärger alltså. Älskar det! Och älskar mina nya klackisar som jag fyndade på en grym rea för några dagar sen. Måste erkänna att jag har ett bra flyt på att shoppa loss på rea, jag hittar ofta snygga grejer till löjliga priser. Bara att tacka och ta emot! 

// Wearing my favorite colors.. Love to wear white, gray and/or black! So easy, but so stylish. And I love my new heels. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikkan

    “Ramlade” in på din blogg och jag  måste bara få säga WOW! Du är väldigt inspirerande både träningsmässigt och modemässigt! Dina solglasögon som du har på dig i detta inlägg, va är de för märke? Extremt snygga! Och sen har jag en till fråga, när tycker du att man ska börja använa aminosyror och proteinpulver? Alltså hur länge bör man ha tränat innan man börjar använda aminosyror och proteinpulver :P :) Verkligen en suverän blogg och du har en ny läsare här :D

Annons
stats