this weeks blog battle | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

this weeks blog battle

bloggbattlev31

Found out that I’m in a blog battle this week

Fick reda på att jag var utvald i theyouways “blog battle” på Aftonbladet om vem som har snyggast outfit. Dom väljer tydligen ut från hela bloggvärlden så det var ju skit kul att dom valde mig denna vecka :-) Fick dessutom mejl från dom att dom gillar min stil, sånt blir man alltid glad för! 

Vill ni kolla in eller rösta så klicka här. Kramis <3 

// Just found out that Im in a blog battle on Aftonbladet, which one of us 5 who has the best look this week. They choose from all Swedish bloggers so it was fun to be chosen. If you want to check it out or vote, click here. Hugs <3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats