flowers make me happy | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

flowers make me happy

9505_rookie_classic_leopard_roller_skate_dg9505_rookie_classic_leopard_roller_skate_dg9507_rookie_retro_purple_glitter_roller_skate_fe

My new vase, with peonies 

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har längtat efter att få äga denna vasen, den är så grymt snygg! Har inte kunnat köpa den i Tyskland + att den varit slutsåld överallt så mamma har inte kunnat springa efter den heller, så av en slump så bara såg vi den när vi var inne i den affären i ett annat ärende.. Och den hade kommit in just den dagen också! Haha, snacka om ödet.   Dessutom blir den ännu snyggare med mina vacka, vita pioner i. 

// I would lie if I said that I havn’t been longing for this vase a while now, it’s beautiful. But I havn’t been able to buy it because it has been sold out everywhere but luckily I just passed by it the other day.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats