interior study | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

interior study

8217_rio_roller_rave_aw

Interior inspo from my tumblr (<- click!)

Nu när det börjat rulla på med skolan med arbeten och sånt så har det även börjat rulla på med omdömen, kritik och betyg från mina lärare.. och WOW vad kul! Eller det kanske inte är så kul att få betyg om dom inte är bra, men jag har gjort bra arbeten vilken resulterat i bra betyg hittils och man känner nu att man saknat den “berömmelse-känslan” som man fick i skolan. Så nu är jag grymt peppad på plugget, så himla gött! 

// I have done well at school now since I started which has resulted in good grades, I’m so happy! Now I feel even more motivated to study, so fun!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. andreaclausen

      liva: min skola håller till i köpenhamn och odense, men jag vet inte var jag kommer bo osv så jag pluggar på distans! :) det är bara att hitta en utbildning och skola som du tycker tilltalar dig och söka in! lycka till!

Annons
stats