classy | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

classy

tumblr_n3vnnxl42D1sh2vnqo1_1280

This environment… Love it! 

3 bilder av hur mitt dröm-område kring mitt penthouse gärna får se ut när jag blir äldre, haha. Jag har aldrig gått i ett sånt här område ens vilket är något jag verkligen måste göra inom nått år men var fan ska man då åka? Är det London, Paris och New York eller? Hade iallafall inte skadat att ha en liten takvåning där om några år ;-) 

// 3 pictures of howI want my “environment” around my penthouse to look like when I get older, haha. I have never even been to a place like this which is something I really need to do within a year or two but where should I go? Is it London, Paris and New York? Wouldn’t hurt to have a penthouse like this in a few years ;-)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats