music at the gym | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

music at the gym

freddy-wrapup-453_1DSC_2223DSC_2224

Music cheers me up

Väcker igång mig själv lite med skön musik denna morgon, tänkte ge mig ut på en powerwalk i skogen för solen skiner och det är klarblå himmel redan även fast klockan bara är 08.30. Nu när jag är ute och går föredrar jag faktiskt utan musik för det är så mysigt att höra fåglarna kvittra osv (hej pensionär) men sen när jag springer eller är på gymmet så är det hög musik som gäller! 

Mina listor jag brukat träna efter är DENNA och DENNA

// Wake myself a bit with some music this morning, I think I will go out on a power walk in the shining sun and the clear blue sky. Now that I’m out walking I actually prefer without music because it’s so nice to hear the birds chirp, etc. (hey old lady) but then when I run or in the gym, it’s loud music all the way! My workout-playlists – THIS and THIS.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats