roses make me happy | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

roses make me happy

DSC_2344DSC_2337DSC_2347DSC_2339

Got roses in different colors today

Efter en underbar lång-weekend i Berlin med pappsen så är jag nu “hemma” igen. Hade sååå gärna velat stanna kvar i Berlin i typ föralltid för jag älskar verkligen den staden, men att mötas av en pussgalen och glad pojkvän vid tåget och sedan få en bukett rosor gör det helt klart värt att komma tillbaka! Han är så fin min baby. 

// After a wonderful long-weekend in Berlin with daddy, I’m now “home” again. Would really like to stay in Berlin for like forever because I really love the city, but to catch up with a happy boyfriend who never wanted to stop kissing at the trainstation and then get a bunch of roses, makes it totally worth coming back! He is so lovely my baby.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats