in every breath I take I’m breathing you | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

in every breath I take I’m breathing you

jag tog med mig yrr, nicole och alexandra idag på lite dansföreställning på nic.

och då slog det oss, att det är vad dom gör i skolan. dom dansar, till mestadels. och läser ma C kanske? men tänk så himla skönt att gå en sån slapp linje som danslinje eller någon annan sån typisk praktisk linje. nej istället så skulle jag envisas om att välja naturvetenskap och läsa fysik B, kemi B och ma E för att bara nämna några. och sen nu har vi fått ett stort arbete i eng C som man ska börja kötta på. aaaarrhhhh! men vafan 100 dagar kvar så det går bra nuuu och efter studenten har jag ju något bra i ryggsäcken so to say!

förresten så var nikita och jennie meeega duktiga och porriga dansare hihi!

 

på tal om 100 så har jag nu gått över 100gränsen followers på instagram (har länge blivit retad för att inte ha det av ngn konstig anledning?), så kul! haha det är sant, varje gång någon vill följa mig blir jag sån glad. exakt samma sak som när någon bäerttar att dom läser min blogg eller att den är bra, blir skitglad för sånt! hihi.

 

töntig tjaj haj. (ser ni, även bloggen är med på insta!) 

(snygg visningsbild va? sugna på en close up på den kanske? haha) 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats