i love doing epic shit | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

i love doing epic shit

hahaha jag har glömt säga att vi träffade en av tvilling-vakterna inne på slagthuset i lördags!! amir eller alex, vet inte vem som är vem men lika goa är dom iallafall.

 

dom två var sånna vakter som jobbade på en klubb jag ALLTID hängde på mellan september-januari typ, asså varje fredag och lördag, hade alltid sjukt kul där. så dom två visste nog alltid att jag inte var 18 men dom släppte alltid in mig och vi kramades alltid när jag kom och när alla rökte så stog jag med “han” (någon av dom) och snackade. sen tappade klubben – bakom hette den – allting så dom två jobbar typ bara i malmö nu så vi blev skitglada över att se varandra! haha as roligt!!

 

jag bara wiiiiee jag är 18 nu haha, han bara jag vet gumman, kul o komma in lagligt? jag och brorsan var ju ute och träffade dig i helsingborg när du fyllde år, de vet du väl?

 

jag bara, jaja visst vet jag det, har inte feta minnesluckor från hela den dagen….  

 

 

evelina, emelie och amir/alex. nyktra kompisar.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats