so I put his number in my phone | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

so I put his number in my phone

haaaaaj bloggisen! har varit en så jävla trött dag idag. har brandorama på torsdagsmorgonar (?) nu och då behöver jag ta bussen runt halv 8 för att komma i tid, alltså gå upp halv sju!! och det kan dom ju feteglömma att jag kommer göra typ varje torsdag i 9 månader. så samarbetade med amanda och vi ramlade in vid nio. hade även prov idag som jag nämnt i något inlägg under (250 sidor) så det första vi fick höra av vår ena lärare (min tempel-polare btw, 25+ men det är ju lugnt?) var “provstiden slutar om 3 minuter”. OCH VEM FAN BRYR SIG? VI SKA INTE GÖRA NÅTT JÄVLA PROV.

 

satt på en oskön stol i 2,5 timmar och bara glodde på en powerpoint presentation och lyssnade, men inget gick in. alltså 2,5 timmar bortslösade av mitt dyrbara liv. sen åkte typ hela klassen ner till MC och käkade. ingen ångest här inte!

 

sen höll jag på att somna på bussen hem, höll på och somna när jag gick från bussen upp till mitt hus, höll på att somna när jag käkade nutella mackor vilket aldrig tidigare hänt och höll även på att somna när jag tittade på tv. av allt detta drog jag slutsatsen att jag var enormt trött så jag gick upp till min säng, klädde av mig och hoppade ner i bingen och sov från 14:26 – 18:10 DÅ MIN MAMMA VÄCKER MIG! kom inte i säng förrän halv 2 igår, därför. blir lite förändringar när man brukar lägga sig 22:00 en skoldag.

 

dagen har inte varit roligare än så, + suttit i 1,5 timme och hjälpt (gjort) min lillebror med en kemi labbrapport. sånna går inte på en kvart precis. MEEEEN är ledig imorgon och har tusen grejer att fixa och vet inte hur min tid skall räcka till. vad jag vet är att jag ska va hos amanda runt 17:00 och då öppnas första flaskan.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats