I need your touch just too damn much | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

I need your touch just too damn much

gårdagen -MÅNDAG- bestod av

en liten vift på stan med andri

en heldag på stranden

mycket bad

jag och alexandra skulle till godishörnan

lånar Genes cykel “var försiktig om du ska skjutsa” “jaaa klart jag är!”

när alex sitter på pakethållaren cyklar jag in i två cyklar TYPISKT MIG???

dom ramlar såklart PANG BOOM

gröningen låter “haheehehahahaheh”

den ena cyklen har såklart fastnat i den andra så där står vi hahaha

jag hade med mig ett spel så vi spelade det länge, undra vem som vann….

hem

hann byta om till trosor och bh

till mimmi

fina goa brudar

anna kom direkt inporterad från köpenhamn med världens puttigaste bild HAHAHAHA

mys med grillad mat och efterrätt ute i trädgården

kubb-turnering där jag sofia mimmi och elin gick vinnande ur gamet.

 

mimmi: andrea, om du och måns hade fått barn ihop hade dom blivit riktigt dumma

jag: haha vaa? så taskig är jag väl inte

mimmi: idag så skulle han tejpa in DIF med vitt tejp på magen för att sola in det, och så kollade jag på honom när hann står mot spegeln och tejpar in det och ser HELnöjd ut. sen kommer han ut och har DIF helt spegelvänt.

 

hahhaha fyfan vad jag skrattade när mimmi berättade det! måns är hennes lillebrossa och är en av dom sötaste grabbarna. och jag ska faktiskt ha barn med honom. men jag haffar honom inte förrän han är runt 25, då jag är i 30års krisen och behöver en liten toyboy. sorry mimmi! men wtf, är jag trög!?

bilden hahahaha

hahahahaha close-up på annaa

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats