time wont let me go | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

time wont let me go

hände en liten rolig sak idag bär jag var inne på ett kvällsfik och skulle köpa med mig mat hem. jag blev totalt nerraggad av 3 killar mitt framme i kassan med kö bakom. det är ju dock inget ovanligt så jag är rätt så rutinerad och vet hur man ska såga dom stackars pågarna.

förra gången gick ju dock inte så bra då jag råkade ge rätt nummer när jag skulle ge fel. haha slog jag mig i huvudet efter det eller? han var dock snygg så jag svarade på hans sms vilket ledde till att jag blev lagom stalkad och senare typ dödshotad för att jag tillslut rådissade honom för att han inte fattade hahaha. det var rätt kul.

men denna gången gav jag fel nummer YES.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats