I will not make the same mistakes that you did | Andrea Clausen

Andrea Clausen

Annons

I will not make the same mistakes that you did

åh jävla jobbiga tomma dag. som tur var började vi 10.10 och slutade därefter 11.30. satt kvar och pluggade biologi som utan överdrift är det roligaste ämnet faktiskt! redan gjort hälften av lilla läxan vi fick denna veckan för vår lärare är i norge med tvåorna, så jag gjorde lite på andra hälften, nu när jag liksom har energi att göra det. sen gick jag andri och lisa ner i stan och bara gick runt som vi gjorde hela förra veckan också, haha, bl a in på impulse. det ska bli hur kul som helst! sen tvingade jag mig själv i en banan innan jag tränade. på tre dagar nu har jag ätit sushi, två nutella mackor och en banan. jag är hungrig men jag kan bara inte äta. låter så sjukt men det har inte med något sånt att göra. haha ja förresten jag åt sushi för första gången i lördes!! haha så coolt endå. alexander kom och hade med sig två sushi och jag va så rädd jag skulle bli magsjuk men det var faktiskt gott. ska äta de snart så jag tycker det är ännu godare :D hehe.
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats